Kamerarendszerek
Telepítése, Forgalmazása, Üzemeltetése
Rendszereink segítségével távolról is végezheti a megfigyelést
és a rögzítést*. tovább
biztonsagikamera2v2
MyProtect – a tökéletes védelem
Amit a betörő nem lát, azt nem tudja ellopni.
Tudjon meg többet
fustagyu2
HD-SDI kamerák
5x nagyobb felbontású képet jelenítenek meg, mint az analóg társaik. Még a távoli helyeken elhelyezkedő tereptárgyakat is részletes gazdagsággal jeleníti meg.
Tovább
hdisdi

Analóg és IP Kamerák

Egy IP kamerát használó ügyfél a világ bármely pontjáról bepillantást nyerhet a megfigyelni kívánt területre, internet használatával  akár HD felbontásban is. Az IP rendszernek köszönhetően ezek a kamerák távvezérlésre is alkalmasak.

Ip kamerák: ITT

Dome kamerák

A Dome kamerákra jellemző a visszafogott esztétikus megjelenés, és a masszív szerkezet. A fejlettebb típusok mozgathatóak, zoom, focus funkcióval is rendelkeznek, valamint a megfelelő kiegészítőkkel csökkentett fényviszonok között is tiszta képet biztosítanak.

Dome kamerák: ITT

Rejtett kamerák

A rejtett kamerák kis méretükből adódóan szinte bárhol alkalmazhatóak. Leginkább olyan területek megfigyelésére használják, ahol számít a diszkrét megjelenés. Nem feltűnő, ezért nehezebb hozzáférni, megrongálni.

Rejtett kamerák ITT

HD-SDI kamerák

 

A HD-SDI technológiával készült kamerák 5x nagyobb felbontású képet jelenítenek meg, mint az analóg D1 (720x576) felbontásra képes hagyományos társaik. A 2MP-es (1000TVL, 1920x1080) képsűrűség még a távoli helyeken elhelyezkedő tereptárgyakat is részletes gazdagsággal jeleníti meg.

HDI-SDI kamerák

Hőkamerák

Hőkamera

A hőkamera a hagyományos kamerával ellentétben a rossz látási viszonyokban is érzékeli a behatolót. A hőkamera az általuk alkotott képen belül a hőkisugárzás-különbséget jeleníti meg. Fénymentes körülmények között is ugyanúgy látunk a hőkamera segítségével.

Hőkamerák: ITT

Videó rögzítők

Napjaink videó rögzítőinek köszönhetően, könnyedén és biztonságosan tárolhatjuk felvett anyagainkat. Sőt mi több, a mai fejlettebb rögzítők már rendelkeznek intelligens móddal is, melynek köszönhetően a rendszer maga képes kiszűrni a nem megszokott, rendkívüli helyzeteket.

Videó rögzítők: ITT

IP alapú DVR -ek

Az IP alapú DVR-ek fő feladata, az IP hálózatról érkező képek tárolása. DVR-ek esetében csak a jelfeldolgozás, tömörítés, és tárolás digitális. A kamerák felől érkező képadat azonban analóg, ezért az analóg berendezések közé sorolandó.

IP alapú DVR-ek: ITT

Kamera vezérlők

A kamera vezérlőknek köszönhetően, megfigyelést végző kameráink könnyen és biztonságosan kezelhetőek távolról is. A központi vezérlőrendszer felületén az összes kamera elérhető, használata akár felhasználói igényekhez szabva is alakítható. Az előre programozott menüpontok segítségével egyszerre több berendezést is irányíthatunk.

Kamera vezérlők: ITT

Füstágyú

Füstágyú

Mihelyst a betörő behatol, a riasztó azonnal aktiválja, a füstágyút, amely fehér füstöt bocsájt ki magából. 10 másodperc alatt minimálisra csökken a látótávolság a védendő helységben. 20 másodperc után a sűrű fehér füsttől átláthatatlan lesz a helység, ami megakadályozza a rablást és a tájékozódást.

Füstágyúk: ITT