Cikkszám: CAS
Készlet információ: Készleten
188 000Ft
Bruttó: 238 760Ft
Kapcsolat
Üzenetet küldök
A CAS PDS-P egy rendkívül strapabíró mérleg; a tálcáját rozsdamentes acél és edzett üvegfelület felhasználásával alakították ki. A készülék hat számjegyes LCD kijelzője bármilyen irányba forgatható és akár föl- vagy lefelé is megdönthető, ezért minden szögből leolvasható.

A PDS-P pénztárgépekkel, kereskedelmi rendszerekkel és nyomtatókkal is összeköthető. Többfajta szkenner is építhető bele, mi a Zebex 6182-es típusú készülékét ajánljuk erre a célra. Ha vonalkódolvasóval együtt használja, csak el kell majd húznia a kiválasztott terméket az üvegfelület felett az értékesítéshez.

A CAS pultba építhető mérlegét a gyártástól számított két éves hitelesítéssel kínáljuk, a készülék méréshatára 15 kilogramm a termékek súlyát pedig 5 gramm pontossággal mutatja meg.
Általános jellemzők
Jellemzők - Méréshatár/pontosság: 15 kg/5g - Kijelző: Hat számjegyes LCD - Tálca anyaga: rozsdamentes acél és edzett üveg - Platóméret: 299x299 mm - Méretek: 348 (sz) x 348 (h) x 121 (m) mm - Tömeg: 10 kg - Működési hőmérséklet: -10 - +40 °C