Cikkszám: CAS
Készlet információ: Készleten
145 000Ft
Bruttó: 184 150Ft
Kapcsolat
Üzenetet küldök

Jelentősen csökkenti a vásárlók kiszolgálásához szükséges időt a CAS pultba építhető mérlege, mivel a pénztárgépekhez és számítógépes rendszerekhez könnyedén csatlakoztatható készülék adatai azonnal felhasználhatóak a bizonylatok elkészítéséhez. A gyors és helytakarékos PD-S segítségével szinte grammra pontos méréseket készíthetnek az élelmiszerüzletek pénztárosai, miközben a készülék vörösfényű LED kijelzője jól olvashatóan jeleníti meg a termékek súlyát a vásárlók számára.

 A rozsdamentes acél felhasználásával kialakított CAS PD-S várható élettartalma kimagasló. A készülékbe a legérzékenyebb vonalkódolvasók is beépíthetőek, a mérleggel együtt használt szkenner pedig tovább gyorsítja a kiszolgálást; a nagy sebességű értékesítési módszert használó üzletek pénztárosainak az eladáshoz csupán át kell húzni a termékeket a PD-S edzett üvegfelületén. A vezető koreai mérleggyártó terméke ideális megoldást jelent számottevő forgalmú, és egyedi kialakítású pultokkal rendelkező üzletek számára.

Általános jellemzők
Jellemzők - 15kg/5g pontosságú, nagy sebességű mérések - tára funkció - könnyű kezelhetőség - alacsony fenntartási költség - soros port - mérőtányér méret [mm]: 299 (D) x 299 (W) - méretek [mm]: 348 (D) x 348 (Sz) x 110 (W)