Amióta Magyarországon megjelentek a Nemzeti Dohányboltok, azzal együtt kerültek a piacra a trafik pénztárgép rendszerek is, amelyek – ahogy a nevükből kikövetkeztethető – kifejezetten a trafikok profiljához igazodnak. Sokan még csak nem is sejtik, hogy amikor betérnek egy Nemzeti Dohányboltba, nem hagyományos berendezés segíti a vásárlásukat. A kérdés az, hogy miben különböznek a trafik pénztárgép rendszerek a megszokott típusoktól?

 

A trafik pénztárgép rendszerek sokkal összetettebbek, részletesebbek, mint a hagyományos rendszerek. Alkalmazásukkal többek között folyamatosan pontos és precíz készletnyilvántartást vezethet a tulajdonos, és alkalmasak a forgalmi adatok napi továbbítására is az illetékes hatóságok felé. A trafikok a cigarettakereskedelem miatt sokkal szigorúbb ellenőrzés alatt állnak, ezekkel a rendszerekkel pedig sokkal könnyebb nyomon követni kereskedelmi mozgásukat.

 

Ha Önnek is trafik pénztárgép rendszerre van szüksége, szerezze be kínálatunkból! Ha a vásárlás előtt kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!