A Cas-Tech-Trade Kft. 1991-ben alakult meg. A tulajdonosi tagjait 100%-ban belföldi magánszemélyek alkotják.
A cég megalapításának ötletét az adta a tulajdonosok számára, hogy a rendszerváltozás éveiben a magánjellegű kis- és nagyvállalkozások száma ugrásszerűen megnövekedtek, és a kialakított új adótörvények kapcsán az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal a kereskedelmi vállalkozások egy bizonyos köre számára kötelezővé tette az adóügyi memóriával, ismertebb nevén fekete dobozzal rendelkező pénztárgépek használatát. Ezért a társaság, elsősorban pénzzel kapcsolatos technika forgalmazásával, üzembe helyezésével, garanciaidőn belüli és azon túli javításával, szerviztevékenységével kezdett foglalkozni.

A hazai és a külföldi üzlethálózatok kialakulásával megjelentek az első POS rendszerek, az első számítógép alapú pénztárgépek, amelyek értékben és szaktudásban is nagyobb mércét jelentenek, komolyabb informatikai, ill. hálózati ismeretekkel rendelkező szaktudást igényelnek. Az ilyen jellegű munkák elvégzéséhez, a társaság folyamatos bővítésére és fejlődésére volt szükség. Ennek eredménye, egy mára már hatékonyan működő, országos hálózattá növekedett, jelentős referenciával rendelkező, erőteljes vállalkozás lett.

Az informatika fejlődésével párhuzamosan, társaságunk is átalakult. 2021-től CTT Kft. néven folytattuk gazdasági tevékenységünket. A megújult felfogásban, a pénztárgépek még mindig szívügyünk maradt, de az IT világa új utakra vezérelt minket...

"Mindig a jövőnek kell dolgozni, nem a hirtelen zsebre vágható pillanatnyi sikernek."

Móricz Zsigmond