Cikkszám: Posiflex
Készlet információ: Készleten
13 900Ft
Bruttó: 17 653Ft
Kapcsolat
Üzenetet küldök
Az LS-3000 vonalkódolvasó kitűnő választás, ha olcsón megkapható megbízható lézeres szkennerre van szükség. A készülék 20 centiméter távolságból is képes pontosan, leolvasni a támogatott 1 dimenziós vonalkódokat.

A POSIFLEX vonalkódolvasója a belépő szintű szkennerek között hódít egyre nagyobb teret annak köszönhetően, hogy árban fel tudja venni a versenyt LED technológiát használó konkurenseivel szemben. Továbbá a termék egy vonalkódolvasó állványt is tartalmaz, amely még kedvezőbb ajánlattá teszi az LS-3000-et.

A készülék sokoldalúsága megkérdőjelezhetetlen, hiszen igény esetén blokknyomtatóként is működik. A gyári csomagolás a nyomtatón kívül tartalmazza a soros és USB kommunikációs kábeleket is.

Általános jellemzők
Jellemzők - 1D lézeres vonalkódolvasó - Fényforrás: 650 nM hullámhosszú látható fényű lézer dióda - Olvasási távolság: 200 mm - Olvasási sebesség: 120 szkennelés / másodperc - Interfész: USB - Állvány a csomagolás részét képezi - Támogatott vonalkód típusok: Code 128, UCC/EAN 128, Code 93, UPC-A, UPC-E, EAN-13, EAN-8, ISBN/ISSN, Code 39 (ASCII full code), Code 25 Industrial, Matrix 25, Codabar, Code 11, MSI, Post Code