Aktuális árainkról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon! Kapcsolat  

IMIN D2 10.1" ANDROID ÉRINTŐKÉPERNYŐS POS TERMINÁL


Az iMin D2 10.1"-os android POS terminál a legjobb választás az olyan vendéglátó- és kiskereskedelmi helyeknek, melyek egy megbízható és elegáns, kisebb helyigényű eszközt keresnek. Karcsú kialakításával tökéletesen illeszkedik a pultra, mindemellett ellátja egy nagyobb készülék összes funkcióját is. Masszív, szürke alumínium ötvözet alapja stabilitást és tartósságot biztosít. A többszögű forgatható csuklópánt lehetővé teszi a képernyő akár 105 fokos függőleges megdöntését is. Az állvány átgondolt hátsó kábelkivezetésének köszönhetően rendezett munkafelületet biztosít.

Vendéglátós, kereskedelmi szoftverrel pénztárgéphez is csatlakoztatható.


IMIN D3 15.6” ANDROID ÉRINTŐKÉPERNYŐS POS TERMINÁL


Kifejezetten vendéglátó egységeknekés kereskedelmi helyeknek ajánljuk az iMin D3 POS terminált. Az érintőképernyőhasználatának köszönhetően a terminál megkönnyíti és felgyorsítja az eladómunkáját. Az Android alapú rendszer nagy teljesítményű, kis helyigényű,intenzív napi használatra alkalmas, multi-touch technológiás HD képernyővelrendelkezik. Könnyen csatlakoztatható hozzá más eszköz, hiszen több perifériaporttal rendelkezik, beleértve az USB Type A, Micro-USB és TF kártyát is.

A D3 többfunkciós és rendkívülkompatibilis bármilyen külső eszközzel. Három képernyőbeállítási lehetőséggelrendelkezik, amelyek az üzlet igényeihez szabhatók.

A készülék vevőkijelzővel is rendelhető!

Vendéglátós, kereskedelmi szoftverrel pénztárgéphez is csatlakoztatható.

 

IMIN SWAN1 15.6” ANDROID ÉRINTŐKÉPERNYŐS POS TERMINÁL


Az iMin SWAN egy nagy teljesítményűFull HD-s POS készülék, mely tökéletes választás vendéglátó- vagykiskereskedelmi területekre. A SWAN nem csak elképesztően szép kijelzővel, de170 fokos betekintési szöggel rendelkezik a minőségi grafikáért. Masszívszürke-alumínium ötvözet alapja stabilitást és tartósságot biztosít.

A minimalista és elegánshardverdarabot úgy tervezték, hogy bármilyen térbe beleolvadjon.

Egyedülálló másodlagosképernyőjével az iMin Swan 1 android POS a kereskedők előnyére válikvilágszerte.

A készülék vevőkijelzővel is rendelhető!

Vendéglátós, kereskedelmi szoftverrel pénztárgéphez is csatlakoztatható.

 

IMIN M2 PRO 5.5” ANDROID ÉRINTŐKÉPERNYŐS POS TERMINÁL


Az iMin M2 érintőképernyős POSeszközét azon vállalkozások számára fejlesztették ki, melyek számárakulcsfontosságú a mobilitás vagy a kis helyigény. Könnyű, hordozható eszköz,alkalmas az útközbeni napi feladatok ellátására, legyen az foglalások kezelése,nyomtatási megrendelések, fizetések kiegyenlítése vagy egyéb folyamatokellátása. Ebben a mobil eszközben a kifinomult design, a kényelem és afunkcionalitás ötvöződik. Gyors és hatékony, mindössze 0,3 másodperc alattfelismeri az 1D/2D és QR kódokat. Többpontos kapacitív érintőpanelje még akisebb képernyőméreten is hatékonyan működik. A beépített nagy sebességű 58 mm-esnyomtatója gyorsan és pontosan működik.

Az M2-t a kényelem, afunkcionalitás és a stílus jegyében tervezték. Könnyű és hordozható eszköz,amely önállóan használható foglalások kezelésére, nyomtatási megrendelésekre,fizetések kiegyenlítésére és egyebekre.

Vendéglátós, kereskedelmi szoftverrel pénztárgéphez is csatlakoztatható.

 

Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.

Közlemények
21.03.2017
Pénztárgép bérlés
Szüksége van pénztárgépre, de nem szeretné hosszú távon üzemeltetni? Vállalkozása szezonális és nem akar fenntartani teljes évben online pénztárgépet? Hétvégi kitelepülése van? Elromlott a pénztárgépe és szeretné áthidalni a javítás ideje alatti nyugtaírást?Bérbe vehető gépeinket használhatja cserepénztárgépnek vagy az időszakos vállalkozásához kötelezően használandó gépi nyugtaadásra.
Tovább
21.03.2017
Éves pénztárgép felülvizsgálat
Válasszon minket gépének éves kötelező vizsgálatához! Éves felülvizsgálat a NAV elvárásai szerint!
Tovább
21.03.2017
Használt pénztárgép
Költségkímélőbb megoldást szeretne választani az új vállalkozása elindításához? Érdeklődjön használt pénztárgép kínálatunkról...
Tovább