A felszolgálók az asztaltérképről indulva tudnak egy asztalt lefoglalni, rendeléseket felvinni, módosítani, számlát nyomtatni, fizetés részleteit rögzíteni majd végül felszabadítani az asztalt.

Ennél is fontosabb funkciója az asztaltérképnek, hogy folyamatosan információval lássa el a felszolgálókat az étterem és az egyes asztalok aktuális helyzetéről. Fontos cél volt, hogy a legfontosabb információkhoz, ne kelljen megnyitni az asztalt, mi több, elég legyen rátekinteni a képernyőre, hogy a legfontosabb teendő mindjárt kitűnjön.

Próbáld ki a demo éttermet!


Részletes és intelligens asztaltérkép = gyors, hatékony és hibamentes rendelés kezelés

A pincérek valós időben láthatják az asztalok állapotát. A színkódok és ikonok azonnali információkat adnak. Bármikor egy gombnyomással lehet elvenni, hozzáadni, letiltani asztalokat vagy váltani az előre beállított elrendezések között. Az EatWithMe asztaltérképe nem csak adminisztrál, hanem segíti is a dolgozók munkáját, figyelmeztet, irányít.


Nagykassza alapú rendelések kezelése a gyorsabb kiszolgálásért

Gyors, hibamentes és hatékony rendelés kezelés mindenféle kivételes esetre is. Hatékonyabb működés még kevésbé hozzáértő személyzettel is. A konyha is megkaphatja a maga blokkját. Több eladás az ügyféloldali képernyőn megjelenő intelligens reklámokkal.


Ráadásul egyetlen rendszer kezeli az asztaltérkép és a nagykassza alapú rendeléseket is,nem kell külön terminál hozzájuk, ugyanarról indítható mindkettő.


Előzetes asztalfoglalás, segítő, támogató funkciókkal

Gyors és egyszerű rögzítést tesz lehetővé. Add meg az időszakot és a személyek számát, és a többit hagyd nyugodtan a rendszerre. Vagy, ha szeretnéd, akkor a rendszer döntéseit bármikor felül tudod bírálni.


Egyedülállóan rugalmas recept és készletkezelés dedikált ember és idő nélkül

Tisztán látod, mely terméken mennyi hasznod van, miből mennyi fogy, mivel automatikusan csökkenti az alapanyag készletet a receptek alapján (akkor is ha eltérés van az eredeti recepttől), az adminisztrálás elvégzésétől időben visszamenőleg is. Mindezt dedikált személy nélkül.Pénztárgép integráció  Gyors és hibamentes rögzítés

Gyors kiszolgálást tesz lehetővé, mivel nem kell újra beütni a pénztárgépbe a már felvitt rendeléseket, így az alkalmazottak sem tudják elfelejteni vagy rosszul beütni az eladási adatokat. Így elkerülhetőek a büntetések, nyugodtan alhatsz.


Mérleges standolás a könnyed és tökéletes italmérésért

Az éttermi szoftver a beállított receptúra alapján automatikusan kezeli a raktárkészletet. A digitális mérleggel és vonalkód olvasóval összekötött számítógép 1-2 másodperc alatt pontosan mutatja a bontott üveg tartalmát, mérőüveg vagy “italstandoló” használata nélkül.


Beépített webshop, házhozszállításos, elviteles rendelés, futárkezelés

Más éttermi rendszereknél ezekhez a funkciókhoz több 100.000 forintot kellene költened egyedi fejlesztésre. Az EatWithMe éttermi programmal szinte ingyen megkaphatod. Emellett az itt felépített ügyféladatbázist költséghatékony marketing célokra is használhatod.


Ráadásul, ha az alap csomag mellé legalább 2 nagyobb extra funkciót kérsz még, akkor a webshopot AJÁNDÉKBA, INGYEN adjuk neked!


További funkciók

a teljesség igénye nélkül:

Asztalfoglalás és rendelés

Egyszerűen és gyorsan felvihetőek a több fogásos rendelések is.
Ételek ügyfél igények szerinti variálása is könnyen megoldható és még az árat is újraszámolja a rendszer. Amit a vendégek éreznek: Flexibilis és precíz, pontos kiszolgálás.


Konyhai blokk nyomtatás

A blokk minden pályára optimalizált. A blokkon az lett kiemelve, hogy az adott pályán mit kell elkészíteni. Előételek, főételek, desszertek, mind egyértelműen szétválogatva, egyértelmű utasításokkal segítve a konyhai munkát.


Foodpanda és Wolt integráció

Mindössze pár gombnyomás után a FoodPandán és a Wolton leadott rendelések mind megjelennek a te éttermi rendszeredben is. A konyhai blokkokat, fizetési adatokat automatikusan generálja, nem kell mindkét rendszerben adminisztrálni a rendeléseket.Készletnyilvántartás

A készletkezelés sokaknak megengedhetetlen luxus, sokszor többe kerül, mint amennyi haszonnaljár? Nehéz és drága a bevételezett alapanyagok, illetve az eladott termékek összetevőinek/receptjeinek folyamatos karbantartása. Általában nincs rá sem idő, sem pénz, sem ember!

Az EatWithMe rendszer nagyfokú flexibilitásának köszönhetően minden részfeladatot, akkor tudhatsz le, amikor arra éppen ráérsz. Nem fontos az idősorrend betartása, nyugodtan elkezdhetsz eladni egy új terméket recept nélkül, csinálhatsz leltárat, bevételezhetsz, majd felviheted a receptet hetekkel később. A rendszer mindent újraszámol visszamenőleg.

Ugyanez igaz, ha bármilyen hibát vétesz az adatbevitelben. Kijavíthatod a hibát és a rendszer mindent újraszámol.


Havidíjas rendszerben lehet előfizetni, amely azonban tartalmazza az éttermi rendszered felhőben való futtatását és üzemeltetését is. Elfelejtheted az üzembiztonság problémáját, azért mi felelünk. Amennyiben nem rendelkezel stabil internetkapcsolattal, akkor a rendszert az éttermed telephelyén is telepíthetjük.

A vendéglátó szoftver egyébként a fentieken túl további funkciókat is tartalmaz, amelyekkel szuperhatékonnyá és profitábilissá teheted éttermedet. De egyszerűbb és jobb, ha te magad élőben látod mindezt.

Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.

Közlemények
21.03.2017
Pénztárgép bérlés
Szüksége van pénztárgépre, de nem szeretné hosszú távon üzemeltetni? Vállalkozása szezonális és nem akar fenntartani teljes évben online pénztárgépet? Hétvégi kitelepülése van? Elromlott a pénztárgépe és szeretné áthidalni a javítás ideje alatti nyugtaírást?Bérbe vehető gépeinket használhatja cserepénztárgépnek vagy az időszakos vállalkozásához kötelezően használandó gépi nyugtaadásra.
Tovább
21.03.2017
Éves pénztárgép felülvizsgálat
Válasszon minket gépének éves kötelező vizsgálatához! Éves felülvizsgálat a NAV elvárásai szerint!
Tovább
21.03.2017
Használt pénztárgép
Költségkímélőbb megoldást szeretne választani az új vállalkozása elindításához? Érdeklődjön használt pénztárgép kínálatunkról...
Tovább