Cikkszám: CASPRII
Készlet információ: Készleten
34 000Ft
Bruttó: 43 180Ft
Kapcsolat
Üzenetet küldök

A CAS PR-II a népszerű PR Plus termékcsalád továbbfejlesztett változata. Méréshatára és pontossága ideálissá teszi élelmiszer- és húsüzletek, kifőzdék, piaci árusítóhelyek számára. Alacsony kialakításával kényelmesen elfér a kisebb boltokban, de nagy, rozsdamentes acélból készült tálcájával megbirkózik a forgalmas zöldség- és húspultok erősebb igénybevételével is. A PR-II készüléknek a memóriájába hét, gyorsgombbal elérhető egységár menthető el.

 

Fehér színű háttérvilágítással rendelkező LCD kijelzőjének köszönhetően a vevő oldalon és nehezített látási viszonyok között is láthatóak a termékadatok (súly, egységár, vételár). A készülék a takarékos áramfelhasználás érdekében alvó módba kapcsolható, illetve a kijelzők háttérvilágítása is kikapcsolható. Kialakítása akkumulátoros, elemes, vagy adapteres áramellátást is lehetővé tesz.

 

Membrán nyomógombjainak köszönhetően a piszkosabb, nedvesebb környezetben is jól kezelhető. Kis önsúlya miatt könnyen áthelyezhető, így a vásárlótér átrendezése sem jelenthet problémát, és alkalmas lehet akár street-food üzletek, mozgóárusok számára is.

 

Soros portján (RS232) keresztül pénztárgépekkel és számítógépekkel egyaránt összekapcsolható. A készülék gyártói hitelesítését az ár tartalmazza, így a gyártástól számított két évig nem szükséges a termék magyarországi hitelesítése, kibontás után azonnal használható. Ez a modell tornyos kivitelben is megvásárolható webshopunkban.

Általános jellemzők
Jellemzők - Kivitel: lapos - Kijelző: fehér háttérvilágítású LCD - Méréshatár: 6/15 (2/5g), 15/30kg (5/10g) - Tálcaméret: 330 x 235 mm - Működési hőmérséklet: -10°C ~ +40°C - Méretek: 341 x 382 x 102 mm - Tömeg: 3,6 kg - Tápellátás: adapterről (230V/50Hz) vagy akkumulátorról (4V 4,5AH) vagy elemmel (D típusú) vagy - Szolgáltatások: 7 PLU, összeadás, soros port
Címkék: Mérleg