Cikkszám: CASPRII
Készlet információ: Készleten
36 000Ft
Bruttó: 45 720Ft
Kapcsolat
Üzenetet küldök

A CAS PR II a népszerű PR Plus termékcsalád továbbfejlesztett változata. Méréshatára és pontossága ideálissá teszi élelmiszer- és húsüzletek, kifőzdék, piaci árusítóhelyek számára. Alacsony kialakításával kényelmesen elfér a kisebb boltokban, de nagy, rozsdamentes acélból készült tálcájával megbirkózik a forgalmas zöldség- és húspultok erősebb igénybevételével is. A PR-II készüléknek a memóriájába hét, gyorsgombbal elérhető egységár menthető el.

 

 

Tornyos kialakításának köszönhetően kijelzője messzebbről is látható, növelve ezzel a vásárlók bizalmát és az eladótér presztízsét. Fehér színű háttérvilágítással rendelkező LCD kijelzőin a vevő oldalon és nehezített látási viszonyok között is láthatóak a termékadatok (súly, egységár, vételár). A készülék a takarékos áramfelhasználás érdekében alvó módba kapcsolható, illetve a kijelzők háttérvilágítása is kikapcsolható. Kialakítása akkumulátoros, elemes, vagy adapteres áramellátást is lehetővé tesz.

 

Membrán nyomógombjainak köszönhetően a piszkosabb, nedvesebb környezetben is jól kezelhető. Kis önsúlya miatt könnyen áthelyezhető, így a vásárlótér átrendezése sem jelenthet problémát, és alkalmas lehet akár street-food üzletek, mozgóárusok számára is.

 

Soros portján (RS232) keresztül pénztárgépekkel és számítógépekkel egyaránt összekapcsolható. A készülék gyártói hitelesítését az ár tartalmazza, így a gyártástól számított két évig nem szükséges a termék magyarországi hitelesítése, kibontás után azonnal használható. Ez a modell lapos kivitelben is megvásárolható webshopunkban.

Általános jellemzők
Jellemzők - Kivitel: oszlopos - Kijelző: fehér háttér-világítású LCD - Méréshatár: 6/15 (2/5g), 15/30kg (5/10g) - Tápellátás: 230V / 50 Hz - Tálcaméret: 330 x 235 mm - Működési hőmérséklet: -10°C ~ +40°C - Kijelzés számjegyei: Fizetendő: 6, Tömeg: 6, Egységár: 6 - Méretek: 340 x 387 x 474 mm - Tömeg: 3,6 kg - Akkumulátor: 4V 4,5AH vagy elem vagy adapterről(230V / 50 Hz) - Szolgáltatások: 7 PLU, összeadás, soros port
Címkék: Mérleg