Cikkszám: CAS-ER-PLUS
Készlet információ: Készleten
62 000Ft
Bruttó: 78 740Ft
Kapcsolat
Üzenetet küldök

A mérlegek egyetlen töltés után kétszáz óráig üzemeltethetőek akkumulátorral, a vevő és a kezelő oldali LCD kijelzőjük egyaránt jól olvasható, és tizenöt kilogrammig, szinte grammra pontosan mutatják meg az árucikkek súlyát.

Az ER Plus modellek pontosságát tovább növeli, hogy rendelkeznek "tára" funkcióval, azaz elkülönülten is tudják kezelni a termékek és a csomagolásuk súlyát. A CAS készülékeinek a memóriájába hét közvetlenül, és közel kétszáz gyorskóddal elérhető árucikk programozható, képesek az árak megjelenítésére euróban, és természetesen az árszorzás és a nullázás műveleteinek az elvégzésére is.

A digitális mérlegek hosszú élettartalmát a rozsdamentes acélból készült tálcájuk és könnyen tisztítható, valamint strapabíró szilikon billentyűzetük garantálja. Tornyos és kedvezőbb árú, lapos kivitelben is megvásárolhatóak, pénztárgépekkel és számítógépekkel egyaránt összekapcsolhatóak. A készülékeket a gyártástól számított két éves hitelesítéssel rendelheti meg tőlünk, ezért természetesen nem számítunk fel külön díjat.

Általános jellemzők
Jellemzők - Kiváló ár-érték arány - Tölthető akkumulátor, amely biztosítja a további működést áramszünet estén - Vevő oldali LCD kijelző - Kezelő oldali LCD kijelző - Magas élettartamú mikrokapcsolós, szilikon billentyűzet - 199 indirekt PLU (programozható árucikk) - 7 direkt PLU (egy gombnyomásra előhívható ár) - Tára és rögzíthető tára funkció - Nullázás, árszorzás - Euró kompatibilis - Rozsdamentes acél tálca - Méréshatár/pontosság: 6kg / 2g, 15kg / 5g - Kijelző:Vevő és kezelő oldali LCD, háttérvilágítással - Méretek (Szél.xHosszxMag. mm):305x350x106 - Tálca méret: 306x222 - Maximum tára érték:-5,998 kg - Tápellátás:230V AC vagy 12V DC tölthető akkumulátor - Akkumulátor kapacitásteljes töltöttségi állapotban: kb. 200 óra - Interfész:RS-232C (soros)
Címkék: Mérleg