Gyártó: Sam4s
Cikkszám: Sam4s
Készlet információ: Készleten
145 000Ft
Bruttó: 184 150Ft
Kapcsolat
 • Email

  sales@cttservice.hu

 • Phone

  (1)330 5072
  (1)329 6252
  (20) 485 1199

  Hétfő - Csütörtök: 8.00 - 15.30
  Péntek: 8.00 - 15.00

Üzenetet küldök

VILLÁMGYORS

Az NR-440 a legnagyobb nyomtatási sebességű pénztárgépünk. A nyugtákat egy csendes hőnyomtató segítségével készíti el, melynek a fenntartási költsége rendkívül alacsony.

 

TÁJÉKOZTATJA A VEVŐKET

A készülék használata a vásárlók bizalmát is növelheti, mivel jól olvasható és forgatható vevőoldali kijelzője képes az összes, a fogyasztó számára fontos információ hatékony megjelenítésére.

 

VALÓS IDŐBEN TOVÁBBÍTJA A FORGALMI ADATOKAT

A Sam4s csúcsmodellje személyi számítógépekhez, vagy helyi számítógépes hálózatokhoz kapcsolva is üzemeltethető.  Egy PC-hez kötött 440-es segítségével valós időben követheti nyomon az árukészlet alakulását és korlátlan számú árucikkel dolgozhat.

 

MÉRLEGGEL VAGY VONALKÓDOLVASÓVAL IS HASZNÁLHATÓ

A készülék felhasználási területeit megsokszorozza, hogy a legtöbb digitális mérleg, vonalkódolvasó és raktári nyomtató csatlakoztatható hozzá.

 

ÉS KASSZAFIÓKKAL SZÁLLÍTJUK

A készülékhez ajándékba adunk egy fémből készült, strapabíró kasszafiókot, melynek az elrendezése szabadon változtatható.


Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy az online pénztárgépek megvásárlásakor 15.000 Ft+ÁFA beüzemelési költséget számítunk fel. Ez a díj tartalmazza a pénztárgép egyedi beprogramozását, a NAV regisztrációs kód alapján a gép megszemélyesítését, a géphez tartozó mobilszolgáltatóval való szerződéskötést*, illetve a teljes körű betanítást. Lehetőséget nyújtunk a helyszíni telepítésre is, ennek további költségvonzata az aktuális kiszállítási áraink alapján kerül meghatározásra.

*az adatkommunikációs szerződés keretében, az online pénztárgép adattovábbítását biztosítja a NAV felé az illető szolgáltató által, díja: 1.500Ft+ÁFA/hó (állami maximált ár alapján)

Az árak nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA mértékét!

Pénztárgép
Csatlakozók számítógép (a forgalmi adatok valós idejű továbbítására is képes) digitális mérleg, vonalkód olvasó, külső nyomtató, USB az AEE mentéshez
Kijelző a magyar ABC betűinek a kezelésére képes kijelzők, a vevőoldali kijelzője kihúzható és forgatható
Nyomtató kimagasló sebességű hőnyomtatás 57,5 mm széles tekercsekre, egyszerűsített papírbefűzés

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!