Gyártó: Sam4s
Cikkszám: Sam4s NR-440 online pénztárgép fiókkal
Készlet információ: Készleten
145 900Ft
Bruttó: 185 293Ft
Kapcsolat
Üzenetet küldök

VILLÁMGYORS

Az NR-440 a legnagyobb nyomtatási sebességű pénztárgépünk. A nyugtákat egy csendes hőnyomtató segítségével készíti el, melynek a fenntartási költsége rendkívül alacsony.

 

TÁJÉKOZTATJA A VEVŐKET

A készülék használata a vásárlók bizalmát is növelheti, mivel jól olvasható és forgatható vevőoldali kijelzője képes az összes, a fogyasztó számára fontos információ hatékony megjelenítésére.

 

VALÓS IDŐBEN TOVÁBBÍTJA A FORGALMI ADATOKAT

A Sam4s csúcsmodellje személyi számítógépekhez, vagy helyi számítógépes hálózatokhoz kapcsolva is üzemeltethető.  Egy PC-hez kötött 440-es segítségével valós időben követheti nyomon az árukészlet alakulását és korlátlan számú árucikkel dolgozhat.

 

MÉRLEGGEL VAGY VONALKÓDOLVASÓVAL IS HASZNÁLHATÓ

A készülék felhasználási területeit megsokszorozza, hogy a legtöbb digitális mérleg, vonalkódolvasó és raktári nyomtató csatlakoztatható hozzá.

 

ÉS KASSZAFIÓKKAL SZÁLLÍTJUK

A készülékhez ajándékba adunk egy fémből készült, strapabíró kasszafiókot, melynek az elrendezése szabadon változtatható.Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy az online pénztárgépek megvásárlásakor 15.000 Ft +ÁFA beüzemelési díjat számítunk fel. A díj tartalmazza:
  • A pénztárgép egyedi beprogramozását,
  • NAV regisztrációs kód alapján a gép megszemélyesítését,
  • a mobilszolgáltatóval való szerződéskötést*,
  • illetve a teljes körű betanítást.


Lehetőséget nyújtunk a helyszíni telepítésre is, ennek további költsége az aktuális kiszállítási díjaink alapján kerül meghatározásra.

*adatkommunikációs szerződés keretében, az online pénztárgép adattovábbítását biztosítja a NAV felé a szolgáltató által. Díja: 1.500Ft +ÁFA/hó (állami maximált ár alapján).

Pénztárgép
Csatlakozók számítógép (a forgalmi adatok valós idejű továbbítására is képes) digitális mérleg, vonalkód olvasó, külső nyomtató, USB az AEE mentéshez
Kijelző a magyar ABC betűinek a kezelésére képes kijelzők, a vevőoldali kijelzője kihúzható és forgatható
Nyomtató kimagasló sebességű hőnyomtatás 57,5 mm széles tekercsekre, egyszerűsített papírbefűzés